I samarbete med STC öppnar Sportlife Falun nytt gym vid regementet i Falun! Nu är det klart vem den nya hyresgästen är på Bataljonsvägen 6 i Falun.

- Vi har länge spanat på den här byggnaden, säger Vera Marklund, Sportlife Falun.

- Det är en stor lokal, drygt 1100 kvadratmeter. Sedan oktober förra året har vi varit i kontakt med intresserade hyresgäster. Nu är vi glada att Sportlife/STC har bestämt sig. Vi tror på deras företagsidé, säger Daniel Sporre, fastighetsförvaltare på Hemfosa Fastigheter som äger den aktuella byggnaden.

 

Sportlife/STC tänker starta ett gym i huset. Kontraktet är skrivet. Nu ska fastigheten ses över och kompletteras med bland annat dusch och omklädningsrum.

- 2010 öppnade Sportlife på Främbyvägen i Falun. Vi känner oss trygga i branschen och tror en liknande verksamhet på det här området kring regementet också kan komma att bära sig.

- Till skillnad från vår verksamhet i Främby, som till största delen lockar kvällsbesökare, kommer vi att satsa på morgonpass, utomhusträning och lunchpass.

 

Nu hoppas Sportlife/STC bli välkomnad av bland annat arbetsplatser som lasarettet, regementet och butikerna på handelstorget kring ICA Maxi.

- Vår förhoppning är att alla som jobbar i kvarteren ska tycka att ett gym stärker området. Det är ju också syftet med vår verksamhet, säger Vera Marklund.

Söndagen den första september är planerad öppningsdag för Sportlife/STC’s nya gym på Bataljonsvägen i Falun.

 

Glädje, passion och gemenskap är viktiga värdeord för STC. Det handlar om att få människor att träna, träffas och trivas över generationerna.

- Vi jobbar målmedvetet med de mjuka värdena. Glädje, passion och gemenskap präglar alla våra klubbar. Vår ambition är att kunna erbjuda alla som besöker oss någon form av träning. Fysisk aktivitet i en vardag som blir allt mer stillasittande är a och o för ett långt och lyckligt liv. Det gäller alla, gammal som ung, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig på STC.


 

OM STC FALUN REGEMENTET

FÖLJ OSS

STC FALUN REGEMENTET

Välkommen till vårt härliga gym på Bataljonsvägen 6 i Falun

SVERIGES BÄSTA TRÄNING

Gym och kondition i världsklass

Gruppträning för alla åldrar


STC

Glädje, Passion, Personlighet, Proffsighet, Gemenskap